Bruidsnagels

Vaak wordt ons gevraagd, wat is er nu anders aan bruidsnagels ten opzichte van 'gewone kunstnagels'? Het grote verschil is dat je op je trouwdag natuurlijk de mooiste bruid wilt zijn, met een schitterende jurk, een mooi kapsel, en natuurlijk mooi verzorgde handen en nagels. Iedereen wil natuurlijk even je ring bewonderen, dus je handen en nagels zijn die dag zeker een blikvanger. Het leuke van bruidsnagels is dat je je nagels helemaal aan kunt passen aan de jurk die je draagt. Daarmee bedoelen wij ten eerste de kleur. Spierwitte nagels bij bijvoorbeeld een ivoorkleurige jurk staat niet mooi.

Maar ook naar de vorm van de jurk wordt gekeken. Zitten er V-vormen in of juist ronde? Zitten er bloemetjes op? Pareltjes in? Aan de hand van al deze gegevens gaan wij je bruidsnagels ontwerpen. Op deze manier worden de nagels een 'verlenging van het geheel', dus van de jurk en het kapsel. 

Je kunt dus als bruid kiezen voor Bruidsnagels, waarbij de nagels volledig aangepast worden aan de bruidsjurk, of je kunt kiezen voor reguliere kunstnagels.

Bij bruidsnagels is het belangrijk dat je ruim van te voren een afspraak maakt. Eerst gaan we samen goed nadenken over wat je precies voor nagels wil. Je komt dan bij ons langs met een stukje stof van de jurk, eventueel een pareltje, steentje, kant of wat er ook in de jurk zit. Vervolgens maken we 4 voorbeeldjes, waarna we samen gaan bespreken wat het beste bij jou en je jurk past. Uiteraard zijn er in dit stadium nog allerlei aanpassingen mogelijk. Zijn we er samen uit, dan kom je terug voor het daadwerkelijk maken van de bruidsnagels. Het handigste is één dag voor de bruiloft. Zo weet je zeker dat ze op je trouwdag nog helemaal perfect zijn!

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.