Kunstnagels

Mooie nagels binnen handbereik

Je handen zijn een belangrijke blikvanger. Mooie, verzorgde nagels en handen oogsten alom bewondering. Graag helpen wij je deze 'droomhanden' te krijgen met behulp van kunstnagels. Uiteraard is dit ook mogelijk als je 'nagelbijtster' bent. Afhankelijk van je natuurlijke nagels zullen wij acryl-nagels of gel-nagels adviseren. Bij beide systemen kun je kiezen voor prachtige en natuurlijk ogende resultaten of juist voor mooie kunstnagels versierd met Nail Art.

Acryl

Acryl is gebaseerd op een poeder en een vloeistof. Door een penseel in de vloeistof en daarna in de poeder te dopen ontstaat een kneedbaar bolletje. Daarmee wordt de kunstnagel gemodelleerd. De acryl hardt uit door blootstelling aan de lucht. Als de acryl hard is worden de nagels in model gevijld.

Gel

Gel is over het algemeen iets lichter en flexibeler dan acryl. Gel is een kleverige vloeistof die met een penseel op de nagel wordt gemodelleerd. Er worden een aantal lagen aangebracht. Iedere laag wordt hard door de hand enige minuten in een speciale lamp te houden. Na het uitharden worden de gel-nagels in model gevijld.

Afwerking van de nagels

Natuurlijk kun je zelf kiezen hoe lang je de nagels wilt en of je de nagels rond, vierkant of half vierkant/rond gevijld wilt hebben (ook stiletto nagels!). Niets moet, alles mag, het gaat erom wat jij mooi vindt en wat het beste bij jou en je natuurlijke nagels past! 
En uiteraard kun je ook kiezen hoe je de nagels afgewerkt wilt hebben. Bijvoorbeeld een French Manicure. Dit zijn chique nagels met een roze nagelbed en een witte rand. Of mooi in 1 kleur gelakt met nagellak of Crystalac (gellak), of wat heel trendy is op het moment zijn de nude nagels. Maar je kunt  ook kiezen voor allerlei verschillende vormen van Nail Art.