Manicure

Bij Nailcentre Christine kun je terecht voor een Mini Manicure of voor een heerlijke verzorgende Spa Manicure.

Mini Manicure

Een Mini Manicure bestaat uit het verzorgen van de nagelriemen en de nagelplaat. Uiteraard worden de nagels mooi in de door jou gewenste vorm gevijld. Ten slotte kun je kiezen of je je nagels gepolijst wilt hebben, naturel gelakt of in een mooie kleur gelakt wilt hebben.
Wil je wellicht een lak die lekker lang blijft zitten en ook nog eens verstevigend werkt? Dan is een Crystalac / gellak behandeling wellicht beter voor je.

Spa Manicure

Wil je je handen echt eens laten verwennen? Kies dan eens voor een Spa Manicure. Uiteraard bevat deze behandeling de complete Mini Manicure maar wordt deze met een aantal onderdelen uitgebreid. Zo beginnen we met een uitgebreide handscrub om de dode huidcellen te verwijderen. Vervolgens gaan je handen in een heerlijk handbadje waar Crystal Sea Salt aan is toegevoegd. Dit bevat minerale oliën en aloë vera, hetgeen zorgt voor een zijdezachte huid. De behandeling wordt afgesloten met een ontspannende onderarm- en handmassage.

Paraffinebad behandeling

Als extra kun je nog kiezen voor een paraffinebad behandeling. Hiermee wordt de dieptewerking van de scrub versterkt. De warmte van het paraffinebad zorgt ervoor dat de werkzame bestanddelen diep in de poriën van de huid dringen. De huid wordt gevoed met vitamine E, C en Aloë Vera. Deze behandeling is de beste oplossing voor droge handen, omdat het de huid beschermt en soepel maakt. Een zichtbaar resultaat na 5 tot 10 minuten. Mensen met reumatische klachten kunnen veel baat hebben bij een paraffinebad behandeling.