Teennagels

Met teennagels kunnen we alle kanten op. Heb je redelijk mooie teennagels van jezelf? Dan adviseren wij je ze mooi te laten lakken. Dit kan in een mooie kleur, maar ook als French Manicure of met Nail Art er op. Eventueel aangepast aan de Nail Art op je nagels van je handen! De nagellak blijft wel 3 weken goed op teennagels!

Kunnen je teennagels iets meer stevigheid gebruiken? Dan adviseren wij de teennagels te laten behandelen met CrystaLac / Gellak. Dit is een speciale nagellak die uitgehard wordt onder een lamp en extra stevigheid geeft aan de natuurlijke nagel. Ook hierbij kunt je weer kiezen voor French Manicure, in 1 kleur lakken of Nail Art. Op teennagels blijft de CrystaLac wel 5 tot 6 weken zitten!

Traumanagels

De persoon die model heeft gestaan voor de foto hieronder heeft in het verleden een paard op haar grote tenen gehad. Daardoor zijn haar twee grote teennagels beschadigd en nooit meer geworden wat ze waren. In goed overleg met haar pedicure, waar zij sindsdien loopt, hebben we kunstnagels geplaatst, waardoor zij in de zomer ook eens lekker op slippers naar buiten kon. Zo zie je dat ook van probleemnagels iets moois te maken is!