Home » Opleidingen

Opleiding tot en voor nagelstylistes

Of je nu wilt beginnen met een opleiding tot nagelstylist of dat je al even nagelstylist bent, er is altijd wel een leuke opleiding, training of workshop die bij je past.

Je wilt nagelstylist worden

Dan is het belangrijk dat je jezelf bedenkt wat voor nagelstylist je wilt worden? Wil je er echt (gedeeltelijk) je werk van maken of ga je het hobbymatig doen? 

Wil je echt je werk ervan maken dan raden we je aan voor de Allround opleiding tot nagelstylist te gaan. Je leert dan alle ins- en outs van de basistechnieken van dit vak. Zo leer je gel- en acryltechnieken, tips en sjablonen, traditionele applicatietechniek en de reversed applicatietechniek en de Spa Manicure. Daarnaast zit er nog een blok kennismaken met Nail Art bij en Salon Management. Dit laatste helpt je bij het opzetten van je eigen bedrijf.

Wil je er niet je werk van maken, maar meer hobbymatig dan kun je er ook voor kiezen om alleen de Gel-opleiding of alleen de Acrylopleiding te volgen.

Je bent nagelstylist en je wilt je specialiseren

In dit vak ben je, als je wilt, nooit uitgeleerd. Zo kun je je bedenken dat je eigenlijk bepaalde technieken niet goed onder de knie hebt gekregen, of misschien niet hebt gehad in je basis opleiding, omdat die techniek toen nog niet bestond. Dan kun je hiervoor een Perfectietraining volgen. 

Ook kun je bij Nailcentre Christine voor allerlei Nail Art trainingen terecht. Zo hebben we de Handpainting, One Move, 3d acryl, ChroMe, etc. En wat dacht je van de nieuwste training? Leer de 3d technieken op sieraden. Een hele leuke manier van leren met direct resultaat. Deze technieken kun je later ook weer op nagels toepassen.

En wil je naast salonnagels ook nog bijzondere nagelvormen leren? Wij zijn gespecialiseerd in Stiletto nagels en trainingen hiervan. Tevens kun je voor de Russian & Gothic Almond bij ons terecht.