Home » Gellak opleiding

Je wilt graag een Gellak leren zetten....

Gellak, ook wel Soak Off Gel Polish genoemd, is een eenvoudige en snelle manier om klanten te voorzien van een stevige lak die wel tot drie weken keurig blijft zitten. Daarnaast biedt het ook nog extra stevigheid zodat de natuurlijke nagels van de klanten minder snel breken of inscheuren. Ideaal voor die klanten die geen kunstnagels willen, maar toch verzorgde nagels willen. 

Vandaag de dag worden deze behandelingen niet alleen in de nagelstudio gegeven, maar ook bij kappers, schoonheidsspecialistes en pedicures. Omdat er geen geur aan zit is deze behandeling geschikt in iedere Beauty Salon.

Bij Nailcentre Christine heb je de keus uit twee merken waarmee je de training kunt volgen. CrystaLac van Crystal Nails en de Soak Off Gel Polish van Gelish. Uiteraard hebben beide merken zo hun eigen kenmerken en doelgroep.


Crystal Nails gellak opleiding

Crystal Nails is een erg uitgebreid professioneel merk in de nagelbranche. Zij zijn vooral gericht op heel veel kleuren en ontzettend veel mogelijkheden op Nail Art gebied. Dit merk je in bijvoorbeeld het feit dat ze naast de basiskleuren ook speciale lijnen hebben zoals de Tiger Eye (een magnetische lak) en de ChroMe (een lak die bijna schijnt als een spiegel) lakken. Kies je voor Crystal Nails? Dan richt je je vooral op de doelgroep die meer wil dan alleen een lak in één kleur. Bij Crystal Nails kun je kiezen uit een basis-workshop van drie uur of de 3-daagse CrystaLac Pro Salon opleiding.


Gelish gellak opleiding

Gelish is eveneens een gerenommeerd merk. Gelish Soak-Off Gel Polish was de eerste afweekbare gellak ooit. Sinds 2009 hebben ze meer dan 100 kleuren ontwikkeld en wordt het wereldwijd in meer dan 80 landen verkocht. Kortom, de nummer 1 op gellak gebied!  Dit merk richt zich vooral op de mooie salonnagel zonder uitgebreide Nail Art mogelijkheden. Uiteraard is de basis Nail Art zeker wel mogelijk! En ook voor de klant die graag een natuurlijke uitstraling wil is dit een heel geschikt merk. Bij Gelish kun je kiezen uit een 1-daagse of 3-daagse opleiding.