Home » Nail Art » Jewels

Nail Art Jewels

Kenmerken workshop 
Jewels

  • Nailcentre Christine (het adres voor alle nagelopleidingen) is een Branche erkend opleider en een SBB erkend leerbedrijf.
  • Christine is een Official International Crystal Nails Educator.
  • Er wordt in kleine groepjes gewerkt, maximaal 6 cursisten tegelijk. Zo blijft het overzichtelijk voor iedereen en krijgt iedereen voldoende persoonlijke aandacht.
  • Je hoeft alleen maar je penselen mee te nemen (deze kunnen eventueel ter plekke worden aangeschaft). 

 

Wat leer je tijdens de workshop Jewels?

Tijdens deze workshop gaan we op een unieke manier kennis maken met allerlei 3d technieken. Nu eens niet op nagels maar op jewels, waar we prachtige sieraden van gaan maken. Zo hebben we schaartjes, medaillons, etc.  We leren spelenderwijs en met een snel  resultaat om een klein kunstwerkje te maken. Uiteraard kunnen de geleerde technieken later thuis ook toegepast worden op nagels. Dat is nu het leuke van deze workshop!

Deze training is geschikt voor ieder niveau! Dit komt omdat iedereen op zijn/haar eigen sieraad aan de slag gaat, en afhankelijk van wat je niveau is gaan we daar wat moois van maken.

 Duur en lesgeld

Deze training duurt 1 dag.

Kosten € 95,-*.

*  Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW. Je kunt deze kosten echter onder bepaalde voorwaarden terugkrijgen van de belastingdienst. Voor de exacte regels kijk je op de site van de belastingdienst.

 

Materialen

Tijdens deze workshop worden materialen als gel, acryl en nail art- verf ter beschikking gesteld. Uiteraard mag je alle materialen die je zelf al hebt ook meenemen om te gebruiken tijdens de workshop. De jewels kun je ter plekke aanschaffen bij Nailcentre Christine en zitten niet bij de prijs inbegrepen.

Meer vragen?

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen neem dan vrijblijvend contact met ons op! Ook is het mogelijk op afspraak bij ons langs te komen als je de opleidingslocatie eens wilt bezichtigen.