Home » Opleiding tot Nagelstylist

Je wilt nagelstylist worden

Dan is het belangrijk dat je jezelf bedenkt wat voor nagelstylist je wilt worden? Wil je er echt (gedeeltelijk) je werk van maken of ga je het hobbymatig doen? En ook niet onbelangrijk, voor welk merk wil je kiezen?

 

 


Crystal Nails 

Crystal Nails is een erg uitgebreid professioneel merk in de nagelbranche. Zij zijn vooral gericht op heel veel kleuren en ontzettend veel mogelijkheden op Nail Art gebied.

Wil je echt je werk ervan maken dan kun je kiezen voor de Allround opleiding van Crystal Nails te gaan. Je leert dan alle ins- en outs van de basistechnieken van dit vak. Zo leer je (fusion)gel- en acryltechnieken, tips en sjablonen, traditionele applicatietechniek en de reversed applicatietechniek en de Spa Manicure. Daarnaast zit er nog een blok kennismaken met Nail Art en Salon Management bij. Dit laatste helpt je bij het opzetten van je eigen bedrijf.

Wil je er niet je werk van maken, maar meer hobbymatig dan kun je er ook voor kiezen om alleen de Gel-opleiding (Crystal Nails) of alleen de Acrylopleiding (Crystal Nails) te volgen. 


Gelish

Gelish is eveneens een gerenommeerd merk. Zo waren zij de eerste die ooit een gellak, Gelish, op de markt gebracht hebben. Nu niet meer weg te denken uit de dagelijkse praktijken in de nagelstudio. Daarnaast hebben zij ook als eerste de PolyGel (2017) op de markt gebracht. Dit is in het kort gezegd een combinatie tussen gel en acryl met de voordelen van beide systemen in één nieuw systeem. Dit merk richt zich vooral op de mooie salonnagel.

Wil je graag met Polygel of Gelish werken? Kies dan voor de PolyGel opleiding van 6 dagen. Deze opleiding kan eventueel voorafgegaan worden door een één tot driedaagse Gelish opleiding.