Home » Special: Handenfotografie by Ron Rutgers

Do It Yourself, Handen fotografie met je Smartphone, met Ron Rutgers van Foto-Concept

Kenmerken Nailcentre Christine

  • Nailcentre Christine (het adres voor alle nagelopleidingen) is een Branche erkend opleider en een SBB erkend leerbedrijf.
  • Christine is een Official International Crystal Nails Educator.

Aanvullende voorwaarden

  • Omdat er voor deze training een externe trainer wordt ingehuurd wordt uiterlijk 2 november 2018 bepaald of de training doorgaat. Deze gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen.
  • Annuleren van deze training kan alleen tot 2 november. Wil je later annuleren dan ben je het volledige bedrag verschuldigd. Wel mag je zelf proberen een ander voor jou in de plaats naar de training te laten gaan.

Duur en lesgeld

1 Dag, 2 december 2018 van 10.00 - 16.30 

€ 80,00*, inclusief lunch voor jou en je model.

*  Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW. Je kunt deze kosten echter onder bepaalde voorwaarden terugkrijgen van de belastingdienst. Voor de exacte regels kijk je op de site van de belastingdienst.

Wat leer je tijdens deze training?

Wil jij betere foto’s leren maken met je smartphone voor al je sociale media posts, e-mails en je website? De mooiste nagelsets zet je bij je klanten, maar hoe maak je daar nu het perfecte plaatje van? Ron Rutgers van Foto-Concept, één van de meest bekende fotografen op het gebied van nagelstyling, leert je om met minimale middelen prachtige resultaten te krijgen.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de workshop leer je om zelf reclameachtige foto’s van je gemaakte nagels te maken. De onderwerpen welke aan bod zullen komen zijn basis techniek, stand van je camera, licht, achtergrond en accessoires, poses, wanneer volstaat de smartphone foto en wanneer kies je toch voor een andere optie en natuurlijk aandacht voor rechten, regels en wetgeving.

 

Wat verwachten we van jou?

Thuis zet je alvast een set nagels op je model (zorg voor een model met mooie handen!) waarbij je 8 nagels alvast voorziet van een design. Dit mag een (uitgebreide) nail-art zijn, maar ook een mooie French manicure. De twee overgebleven nagels (liefst de wijs- en ringvinger of beide wijsvingers) ga je tijdens de workshop afmaken, en leer je gelijk hoe je uniforme stap voor stap foto’s maakt. Vergeet niet om naast een eigen model, ook je eigen materialen en penselen mee te nemen. En denk ook aan passende accessoires t.b.v. de eindfoto.  Zodra de nagels af zijn ga je zelf, met behulp van Ron, aan de slag om de nagels te fotografen en zal Ron ook een professionele eindfoto van jouw creatie maken welke je nadien volledig bewerkt speciaal voor gebruik op internet zal ontvangen.

Ron Rutgers

Ron Rutgers is de eigenaar van Foto-Concept. Hij werkt als zelfstandig vakfotograaf voor vele opdrachtgevers in zowel binnen- als buitenland. Zijn werk is terug te vinden in (bedrijfs) folders, vakbladen, tijdschriften, (studie) boeken, op websites en natuurlijk ook gewoon bij mensen thuis.

Ron staat bekend als een fotograaf die meerdere stijlen beheerst. Waar je bij een ander vast zit aan een vaste stijl van de fotograaf is hij in staat deze aan te passen naar gelang de wens van de klant met behoud van zijn eigen “handtekening”.

Op het gebied van Nagelstyling is hij al door veel bedrijven ingehuurd voor mooie vakfoto’s. Zo zijn al vele covers van het Nail Design Magazine door hem gefotografeerd. Kortom, een kenner op zijn en ons vakgebied!

Wij zijn er dan ook trots op dat wij hem als gastdocent mogen verwelkomen bij Nailcentre Christine!

Meer vragen?

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen neem dan vrijblijvend contact met ons op! Ook is het mogelijk op afspraak bij ons langs te komen als je de opleidingslocatie eens wilt bezichtigen.