Het ontstaan

Een beknopt overzicht van Nailcentre Christine sinds het ontstaan van dit bedrijf op 25 april 2005.

2018 - Heden

Inmiddels heeft Christine meegewerkt aan diverse tv programma's, zoals de BZT Show, NOS reportage, het 6 uur journaal en het jeugdjournaal. Tevens schrijft ze gemiddeld 2 vaktechnische artikelen per uitgave van het vakblad en is ze part-time docent op het Albeda college voor het vak nagelstyling. De groothandel en de opleidingen zijn gestopt met ingang van 1 mei 2019. De Salon draait nog gewoon door. 

2015 - 2018

Nailcentre Christine bestaat inmiddels 10 jaar en houdt zich bezig met veel zaken binnen de nagelwereld. Zo is Christine inmiddels diverse keren jurylid geweest voor wedstrijden, houdt zij zich bezig met het organiseren van de Nederlandse en Belgische Kampioenschappen op nagelgebied, wordt af en toe gevraagd voor informatie voor vakbladen, heeft 3 maal de cover gemaakt en ontworpen voor het vakblad, traint nog steeds jaarlijks om bij te blijven op het vakgebied, etc.

2013

Nailcentre Christine is voor de opleidingen een branche erkende opleider geworden en een KOC erkend leerbedrijf. Ze volgt nog steeds regelmatig trainingen om up-to-date te blijven. Zo zal zij in 2013 een internationale educatorstraining volgen in Hongarije. Tevens gaat zij 2 keer per jaar een weekend naar Brussel voor de organisatie van de Belgische kampioenschappen Nagelstyling.

3 december 2011

Alle inmiddels opgedane kennis op nagelgebied wilde Christine graag gaan delen en zodoende is zij verhuisd naar een winkelpand. Daar is zij begonnen met het geven van opleidingen en is zij een groothandel voor nagelstylistes gestart. Uiteraard bleef zij ook nog steeds de klanten van de nagelstudio doen. Aangezien de werkzaamheden echter niet meer alleen uit een nagelstudio bestonden is de naamswijziging naar Nailcentre Christine ontstaan.

2009 - 2011

In deze periode wilde Christine kennismaken met andere facetten van het nagelvak. Zo is zij mee gaan doen aan vooral Nail Art wedstrijden en heeft ze zich verdiept in de coördinatie van de landelijke examens van Het Nagelgilde. Tevens raakte zij betrokken bij de Nederlands Kampioenschappen French Manicure.

Oktober 2009

Omdat Christine kwaliteit in een hoog vaandel heeft staan en ondanks dat ze vanuit huis werkte, wel serieus met haar vak bezig is heeft zij een erkenning aangevraagd bij Het Nagelgilde en werd zo de 7de branche erkende nagelstudio van Nederland.

25 April 2005

Op 25 april 2005 opende Nagelstudio Christine haar deuren in Krimpen aan de Lek, midden in de huiskamer. In de jaren die volgde heeft Christine veel trainingen gevolgd en is zij haar klantenkring gaan opbouwen. Wat begon met af en toe eens een klantje (naast haar baan) eindigde al snel in 5 volle werkdagen met klanten zodat haar baan ernaast opgezegd kon worden in 2008.