Home » Privacyverklaring

Privacyverklaring conform AVG Nailcentre Christine

Persoonsgegevens die worden verwerkt
Deze website van Nailcentre Christine kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Nailcentre Christine, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Nailcentre Christine verstrekt.

Nailcentre Christine kan de volgende persoonsgegevens verwerken

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw bedrijfsnaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw KvK nummer
  • Uw BTW nummer
  • Uw IP-adres
  • Foto’s van u of uw handen

Waarom Nailcentre Christine gegevens nodig heeft
Nailcentre Christine verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan Nailcentre Christine uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit een geboekte training (op basis van de grondslag overeenkomst) waarvoor u zich ingeschreven heeft bij Nailcentre Christine. 
Indien u apart toestemming heeft gegeven voor het ontvangen van de nieuwsbrief zal uw e-mail adres tevens gebruikt worden voor het verzenden van nieuwsbrieven (op basis van de grondslag toestemming).

Bent u salonklant bij Nailcentre Christine, dan kunnen uw gegevens gebruikt worden om u te benaderen bij bijvoorbeeld ziekte, verzetten of annuleren van een afspraak. Daarnaast worden gegevens in een digitale agenda bewaard met als doel te weten wanneer u uw afspraak heeft bij Nailcentre Christine.

Soms maken wij, alleen indien u daar toestemming voor geeft, foto’s van u of uw handen die wij gebruiken op social media, onze website, trainingsdoeleinden of andere reclame-uitingen.

Hoe lang bewaart Nailcentre Christine uw gegevens?
Nailcentre Christine bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Indien u zich afmeld voor de nieuwsbrief worden uw persoonsgegevens (naam en e-mail adres) direct verwijderd.

Indien u zich opgegeven heeft voor een training zullen uw persoonsgegevens 7 jaar bewaard worden om te voldoen aan de wettelijke verplichting voor de Belastingdienst. Dit geldt eveneens voor afspraken die gemaakt zijn met salonklanten.

Delen met anderen
Nailcentre Christine verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Daar waar uw gegevens aan derden worden verstrekt is er een verwerkersovereenkomst aanwezig tussen deze partij en Nailcentre Christine.

In kaart brengen websitebezoek
Op de website van Nailcentre Christine worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Nailcentre Christine gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics
Nailcentre Christine maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Nailcentre Christine bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Nailcentre Christine te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Nailcentre Christine heeft hier geen invloed op. Nailcentre Christine heeft Google geen toestemming gegeven om via Nailcentre Christine verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft de volgende rechten:

  • Recht op inzage
  • Recht op rectificatie en aanvulling
  • Recht op vergetelheid
  • Recht op dataportabiliteit
  • Recht op beperking van de verwerking
  • Rechten met betrekking tot geautomatiseerde besluitvorming en profilering
  • Recht van bezwaar

Met betrekking tot bovenvermelde rechten kunt u kunt een verzoek hiertoe indienen door een bericht te sturen aan info@nailcentrechristine.nl. Nailcentre Christine zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen
Nailcentre Christine neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Nailcentre Christine maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Nailcentre Christine verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Nailcentre Christine op via info@nailcentrechristine.nl.
https://www.nailcentrechristine.nl/, https://www.professionelenagelproducten.nl, https://www.professionelenagelproducten.com en https://www.nailcentrechristine-webshop.nl/ zijn websites van Nailcentre Christine .

Cookie Statement

Wat is een cookie?
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

Waar worden cookies voor gebruikt?
Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger.

Verschillende cookies
Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser.

Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit.

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?

Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

  • Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.
  • Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.
  • Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.
  • Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is.
  • Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is.
  • AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites.
  • Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals Google. Deze plaatst cookies voor een juiste werking.

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?
Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Klachten
Heeft u een klacht over hoe Nailcentre Christine omgaat met uw persoonsgegevens? Dan kunt u deze klacht melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Website: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl

Nailcentre Christine is als volgt te bereiken:
Nailcentre Christine
Constantijn Huijgensstraat 3C
2931 XC Krimpen aan de Lek
0622478992

info@nailcentrechristie.nl
KvK: 24377001